Over ons

Bijdragen aan herstel, met aandacht afsluiten of verbeteren van relaties. Dat is onze missie en dat is waar wij voor u het verschil kunnen maken. Hofmans&Herlaar is specialist in bemiddeling tussen partijen waarbij kinderen betrokken zijn.

Marijke en Shanti zijn empathisch, zij begrijpen hoe ingewikkeld het kan zijn om vast te lopen in een situatie en niet meer te weten hoe er samen uit te komen. Zij hebben voldoende (levens)ervaring om goed aan te kunnen sluiten en tevens orde te scheppen bij oplopende emoties. Marijke en Shanti (ver)oordelen niet en zullen altijd respect hebben voor uw eigenheid en zelfbeschikking. H&H staat naast onze initialen, voor Hoofd en Hart, omdat goede besluitvorming beide nodig heeft om tot een duurzame oplossing te komen. Een oplossing die goed voelt en tevens ieders belangen behartigt.

Een juiste klik en vertrouwen in de mediator is van groot belang. Om deze reden heeft u bij H&H altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek voordat overgegaan wordt tot de daadwerkelijke mediation.

De samenwerking tussen Shanti Herlaar en Marijke Hofmans – Wiersma vindt zijn oorsprong in hun studententijd. Hierin ligt de basis van gemeenschappelijke passies: relaties en interactiepatronen, spel coaching en psychologie. Beiden hebben een eigen weg gekozen, waarbij zij de verbinding met elkaar nooit kwijt zijn geraakt. Tijdens hun eigen ontwikkeling wisten ze elkaar altijd te inspireren en hebben ze veelvuldig gebruik gemaakt van elkaars expertises. Altijd met de droom deze ooit samen te brengen.  Dit heeft ertoe geleid dat zij zich samen hebben laten scholen tot mediator.

Aan mediators worden strenge kwaliteitseisen gesteld. Marijke en Shanti hebben hun basisopleiding genoten bij de Academie voor Mediationopleidingen. Hier hebben zij tevens de accreditatie familiemediation behaald. Beiden zijn aangesloten bij de MFN (Mediation Federatie kwaliteitsregister Nederland).

Shanti Herlaar

MFN register-Mediator
Trainer
TP Psycholoog
Coach
Systeem gericht Werker

Marijke Hofmans-Wiersma

MFN register-Mediator
Trainer
Trainingsacteur
Coach
Theater docent/ Regisseur